ScoreBoard

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

7ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο του Συνδέσμου 26 & 27 Μαϊου 2012





Ομάδα παρουσίασης επιλέχτηκε το Παιδικό τμήμα της ΑΕ ΠΟΝΤΊΩΝ Κατερίνης Academies. Μάλιστα δέχτηκαν πολύ θετικά σχόλια από όλους τους εισηγητές του σεμιναρίου, αναφερόμενοι στην πολύ αρίστη ποδοσφαιρική ευφυΐα που διακατέχει το τμήμα αυτό.



ΑΕ Ποντίων Κατερίνης/τμήμα Παιδικό με τον εισηγητή και προπονητή του Αστέρα Τρίπολης κυρ.Τσιολη και στο κέντρο τον  προπονητή του τμήματος Άγγελος Κούτος.



7ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο του Συνδέσμου 26 & 27 Μαϊου 2012



Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το επιμορφωτικό σεμινάριο του Συνδέσμου Προπονητών Ν. Πιερίας που διεξάγεται σήμερα και αύριο στην περιοχή μας. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία με μια αίθουσα ασφυκτικά κατάμεστη και με ομιλητές, ανθρώπους που έχουν πολλά να διδάξουν και να προσφέρουν με τις εμπειρίες τους στους συμμετέχοντες.
Η σημερινή ημέρα ξεκίνησε με τις εγγραφές και τους χαιρετισμούς στους παρευρισκόμενους, στη συνέχεια δίδαξε ο Καθηγητής Διαιτησίας Αργύρης Μαβίνης για την Διαιτησία του Ποδοσφαίρου και τους Κανόνες Παιδιάς, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Χατζάρας για να βγάλει δυο σημαντικά κομμάτια ενδιαφέροντος για τους προνητές ποδοσφαίρου, τα οποία σχετίζονται με την τακτική και το coaching. Το σεμινάριο έχει και την πρακτική του διδασκαλία με προγράμματα που θα πραγματοποιηθούν Σάββατο απόγευμα και Κυριακή απόγευμα στον κατάλληλο χώρο, σύμφωνα πάντα με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν. 
Το pieriasport βρέθηκε κι εκεί και εκτός απο το φωτογραφικό υλικό που σας προσφέρει, θα αναρτήσει και τα βιντεάκια που έχει στη διάθεση του με τις δηλώσεις του Προέδρου του Συνδέσμου Λάζαρου Τζιούτζιου, καθώς και ενός εκ των ομιλητών, του δάσκαλου προπονητή Γιώργου Χατζάρα.
Σίγουρα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Σύνδεσμο Προπονητών Πιερίας, τον πρόεδρο Λάζαρο Τζιούτζιο και τους συνεργάτες του, που σε τόσο δύσκολους οικονομικά καιρούς καταφέρνουν να προσφέρουν τόσο ενημερωτικά και επιμορφωτικά σεμινάρια, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις των μελών του συνδέσμου και όχι μόνο.










Αναρτήθηκε από 




La Bomba

ΚΛΕΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΕΙ ==>

Best Programm^s