ScoreBoard

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ














ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ UEFA  `B LEVEL, Ruit-Deutschland

                                                    ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ.

Νέος Προπονητής της ομάδας Junior PANATHINAIKOS SOCCER SCOOL (Γεν. 2001-2002)  της ΑΕ Ποντίων Κατερίνης μετά την απομάκρυνση του μέχρι πρότινος κατέχοντος τη θέση αυτή προπονητή, θα είναι ο γνωστός για την πολύ επιτυχημένη δράση του τα τελευταία δυο χρόνια στο σύλλογο και γενικά στο χώρο του ποδοσφαίρου Κ.Φ.Α. Δεληγιαννίδης Κωνσταντίνος.

Μετά από απουσία 6 μηνών από το σύλλογο των Ποντίων, ποτέ όμως μακριά από το ποδόσφαιρο (διότι υπήρξε σύντομη συνεργασία 10 ημερών με ομάδα της 2.BUNDESLIGA - Dynamo Dresden μετά από πρόσκληση του Προπονητή της Ralf Loose) ο έμπυρος και πολύ καλός γνώστης των θεμάτων υποδομής και ανάπτυξης του ποδοσφαίρου σε ηλικίες από 5 έως 15 χρόνων, επιστρέφει στην ενεργό δράση και υπόσχετε πολλά για το μέλλον.

Ο εκ Γερμανίας ερχόμενος Προπονητής με καταγωγή την Κατερίνη, υπήρξε επιλογέας ταλέντων της ομάδας BUNDESLIGA-VFB Stuttgart και ιδρυτής το 2003 της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου KFA Waiblingen
( www.kfa-waiblingen.de ) με δύο συμμετοχές και την 6η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου  υποδομών MUNDIALITO Faro, Portugal με αντιπάλους όπως Benfica Lissabon, Ajax Amsterdam, FC Barcelona, Sporting Lissabon, Glasgow Rangers, Sevilla FC, AC Milan, FC Zenit, Spartak Moscow,Vasco da Gama……… ( www.mundialito.org ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

La Bomba

ΚΛΕΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΕΙ ==>

Best Programm^s