ScoreBoard

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

AE ΠΟΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - FIVE STARS PANATHINAIKOS MELBOURN





Φιλική αναμέτρηση του αγωνιστικού τμήματος "Jounior" γεννηθέντες2001/2002
AE ΠΟΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-FIVE STARS PANATHINAIKOS MELBOURN4-1
έγινε εχθές 12.04.2012 στο γήπεδο Β`ΔΑΚ Κατερίνης στα Καταφιώτικα.
Η ομάδα της Κατερίνης πήρε θετικό αποτέλεσμα μετά από σπουδαίο αγώνα και παρά τις ελλείψεις και αποχωρήσεις 7 βασικών παιχτών του τμήματοςαυτού έπαιξαν σπουδαίο ποδόσφαιρο.
"Παρακολουθήσαμε ένα πολύ ενδιαφέρον ποδοσφαιρικό αγώνα σε πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, σπάνιο για παίχτες αυτής της ηλικίας. Μπράβο στις δυο ομάδες για το θέαμα που πρόσφεραν"
ήταν οι πρώτες δηλώσεις του νέου προπονητή της ομάδας των Ποντίων και καθηγητή φυσικής αγωγής Δεληγιαννίδη Κωνσταντίνου, για να συμπληρώσει στην συνέχεια,

"Αντιμετώπισα σοβαρά προβλήματα αναλαμβάνοντας το τμήμα αυτό στα μέσα της ποδοσφαιρικής περιόδου όχι τόσο με τις αποχωρήσεις βασικών μονάδων του τμήματος αυτού, αλλά περισσότερο και κύρια θα έλεγα στον ψυχολογικό τομέα όπου τα παιδιά χρειάστηκαν μεγάλη στήριξη, μην ξεχνάμε ότι έχουμε να κάνουμε με νέους ηλικίας 9, 10 και 11 ετών όπου αλλαγές σημαντικών προσώπων όπως συμπαίκτες-φίλοι και προπάντων προπονητής, πρόσωπο άμεσης επαφής και εμπιστοσύνης για παιδιά αυτής της ηλικίας δεν είναι και ότι καλύτερο παιδαγωγικά".
"Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την απόδοση τους κόντρα σε ηλικιακά μεγαλύτερους παίκτες της Μελβούρνης(όλο το τμήμα ήταν γεννηθέντες 2001) ".
Το μικρότερο αγωνιστικό τμήμα που διαθέτη αυτήν την στιγμή το δίκτυο τουΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ–ΑΕ Ποντίων Κατερίνης έδειξε ότι βρίσκετε σε πολύ καλό δρόμο και με τις προσθήκες παιδιών μικρότερης ηλικίας (γεν. 2003) έδειξε ότι και αγωνιστικά μπορεί να σταθεί σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

La Bomba

ΚΛΕΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΕΙ ==>

Best Programm^s